YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

News

 

 

• Nieuws 1 »

Eerste link geinstalleerd.

 

• Nieuws 2 »

Nog in te vullen.

 

• Nieuws 3 »

Ook nog in te vullen.

 

 

 

 

Leer een interssante stad in Italie kennen; uw deskundige gids verteld alles over de stad Cremona.

 

 

 

Hallo, ik ben Giulia Alessandrino, gediplomeerd gids. Ik heb een ware passie voor het organiseren van reizen en rondleidingen en zou graag een ieder laten kennismaken met de vele interessante aspecten van mijn stad, Cremona, de cultuur en de geschiedenis, de muzikale en de middeleeuwse kant van de stad.

 

CREMONA: De statige en sierlijk oprijzende toren van de cathedaal; de Torrazzo, de zachte tonen van een viool, het onweerstaandbare geur van de klassieke en smakelijke keuken van de streek; welkom in Cremona! De provincie Lombardije, waarin Cremona ligt, omvat een gebied van ongeveer 1800 vierkante kilometer, tussen de rivier de Po, de Adda en de Oglio. Het is een waterrijk gebied, met moderne landbouw en fraaie vergezichten over de Po-vlakte.

 

Cremona, een warme en rustige stad, ver verwijderd van de waanzinnige haast en drukte van het moderne industrieele leven, Cremona wil zich graag laten ontdekken. Het fraaie oude centrum, met het bijna wonderbaarlijke plein van de Dom, doet u ook verbaasd staan vanwege de rijdkdom van zijn kerken, vol van kunst en cultuur. Het is een stad met alle grote stijlen; Middeleeuws, Renaissance, Barok en Neo-klassiek. Deze gaan allemaal samen in een zodanige harmonie, dat de nieuwsgierigheid van de bezoeker steeds opnieuw gewekt wordt .

 

Zie verder mijn website: www.mycemona.it.

 

 

 

 

 

 

De beroemde Cathedraal van Cremona.

 

 

 

Tekst, tekst tekst.